Sajsi MC, Who See i Krankšvester nova imena Drito iz Tvornice

  Drito iz Tvornice: Kandžija i Gole žene, Bolesna Braća, Dječaci, Sajsi MC, Oni, Implied Complex

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice: High5, Kuku$, Krešo Bengalka, Krankšvester, Smoke Mardeljano, Matter

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 27.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Sajsi MC, Who See i Krankšvester novi su potvrđeni izvođači hip hop festivala Drito iz Tvornice koji će se u klubu iz Šubićeve održati 26. i 27. siječnja.

  Sajsi MC i Who See pridružuju se ranije objavljenima, Bolesnoj braći i Kandžiji, u petak 26. siječnja. Jedna od najpoznatijih regionalnih reperica, Sajsi MC, na sceni je prisutna već desetak godina, a prve diskografske korake napravila je 2009. u bendu Sajsi nakon čijeg raspada nastavlja solo karijeru. Do danas je objavila nekoliko zapaženih izdanja u kojima se ističu poseban flow i lirika, a upisala je i nekoliko suradnji od kojih se posebno ističu one s Krankšvesterima. Već dugi niz godina uz Sajsi su reperica Tijana i DJ i producent B.K.O.

  Muziku podržava

  Mario Đorđević – Noyz i Dejan Dedović – Dedduh čine Who See, najveće hip hop ime Crne Gore, ali posljednjih godina i regije. Bend su složili početkom 2000., a veliki proboj došao je izdanjem “Krš I drača” na kojem su bili veliki hitovi “Đe se kupaš?”, “Nemam ti kad” i “Reggaeton Montenegro”. Na Drito dolaze s novim albumom “Pamidore” objavljenim prošlog ljeta.

  Krankšvester će osvojiti Drito iz Tvornice u subotu, 27. siječnja. Na krilima “Gabera”, bez premca najvećeg underground hita 2017. godine. Sett i 3ki Stil izbacili su u međuvremenu još dva singla i dovršavaju još neimenovan četvrti studijski album.

  U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na webu Entria.

  Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava