Drito iz Tvornice: Bliži se 5. izdanje hip hop festivalčine

  5684

  Drito iz Tvornice 2020.

  Datum i vrijeme: Petak, 24.1.2020. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice 2020.; objava će se ažurirati.

  Poznat je lineup petog izdanja hip hop festivala Drito iz Tvornice. Predvodnici nadolazećeg Drita su Vojko V, Tram 11, Stoka & Nered, Z++, Bad Copy, High 5, Mimi Mercedez, Grše, 30zona, Smoke Mareljano, Klinac, Bekfleš, Buntaii Rizla Treper. Tvornica će biti preplavljena rap i trap regionalnim božanstvima 24. i 25. siječnja.

  Prvi dan nastupaju Tram 11, Stoka & Nered, Edo Maajka, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše i 30zona. Dok će petak biti u tvrđem điru, subota će biti malo više u trap điru, kako je to i prijašnjih godina bilo. U subotu će tako nastupiti Vojko V, High5, Buntai, Bekfleš, Mimi Mercedez, Klinac i z++.

  View this post on Instagram

  😇

  A post shared by z++ (@zpluspluss) on

  Prodano je više od 50% kapaciteta Tvornice. Festivalske ulaznice su rasprodane pa su na raspolaganju još dnevne ulaznice od 80 kn, koje će na dan koncerta iznositi 100 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu, Rockmarku i putem Entria.

  Podsjetimo, posljednji Drito prošao je uz Prti Bee Gee, Krešu Bengalku, Gzuza, Stoku, Vojka, Kranšvester, High5 i druge. Trebala je nastupati i Senidah, no do tog nije došlo zbog nesporazuma s njenim bivšim menadžerom.

  Muziku podržava