Dječaci, Smoke Mardeljano i Implied Complex zaključuju line up Drito iz Tvornice

  232

  Drito iz Tvornice: Kandžija i Gole žene, Bolesna Braća, Dječaci, Sajsi MC, Oni, Implied Complex

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Drito iz Tvornice: High5, Kuku$, Krešo Bengalka, Krankšvester, Smoke Mardeljano, Matter

  65Kn – 115Kn
  Datum i vrijeme: Subota, 27.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Naš najveći zimski hip hop festival, dodao je još tri nova imena na line up i time skompletirao program za 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

  Od novopotvrđenih izvođača tu su Dječaci – nesumnjivo jedno od naših najvećih hip-hop imena. Nakon debitantske “Drame” koja je izašla 2008. i proglašena albumom godine, Dječaci su zapečatirali svoje mjesto na sceni. Bit će Drama na Drito Iz Tvornice jer izvest će upravo taj prvi album u cijelosti, što je jedinstvena prilika za čuti pjesme poput “Meko sranje”, “Punjene paprike”, “Narodna”, “Kamiondžije”, “Liu Kang”. Nastupit će prvoga dana festivala (26. siječnja).

  Muziku podržava

  Na Drito iz Tvornice na drugi dan festivala stiže i beogradski Smoke Mardeljano, trenutno jedan od najzanimljivijih likova tvrdog rapa. Aktualni novi album “Ja repujem” cilja u samu srž podzemlja, a sa singlovima kao “Street Blues”, “Ja repujem” i “40 lajni”, koji zajedno broje više od 4 milijuna pregleda na YouTubeu, Smoke dominira regijom.

  Dolazi i zagrebački bend Implied Complex kojega čine Hardfind i Hans. Grupa je nastala prije dvije godine, no tek su se nedavno odlučili ozbiljnije izaći u javnost svojom glazbom te dobili izuzetnu podršku publike. Jedinstveni su po tome što su jedina hip-hoperi u Hrvatskoj koja miješaju hrvatski i engleski jezik. U svojoj, relativno kratkoj povijesti, najviše su ostali zapaženi po singlu “Wolf Street”.

  U prodaji se nalazi limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne u pretprodaji iznose 65 kn, a na dan koncerta će koštati 85 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

  Muziku podržava