Poznati detalji povodom nastupa Ibrahim Ferrera

  1546

  Ibrahim Ferrer

  200Kn – 240Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 18.4.2004. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  U organizaciji Multikulture i SC Agencije održana je pressica povodom gostovanja legendarnog Ibrahim Ferrera 18.04. u Velikoj dvorani Doma sportova. Bit će to koncertna promocija Ferrerovog novog albuma “The Buenos Hermanos“, album koji je osvojio dvije nagrade za Grammy (Latin Grammy i Grammy za Best traditional tropical album), te nagradu za najbolji Latinsko američki album Radija BBC 3.

  Uz organizatore koncerta na pressici je bio i ‘Tata’ kubanske glazbe u hrvata Silvio Vrbanec sa zagrebačke Stojedinice.”…ovo je najveći događaj kubanske glazbe…” -istaknuo je Vrbanec.

  Osim samog Ferrerea na koncertu će nastupiti dvadeset glazbenika, između ostalog i petorica glazbenika s albuma “Buena Vista Social Club“. Na pressici su novinari imali prilike vidjeti i dokumentarni film pod nazivom “Portrait Of Ibrahim Ferrer“, koji govori o Ferrerovom životu na Kubi i njegovoj borbi za opstanak čisteći cipele i prodavajući lutriju danju, a noću pjevajući po klubovima. Ferrer je zacijelo jedan od rijetkih glazbenika koji je svjetsku slavu stekao tek u svojim umirovljeničkim danima.

  Muziku podržava

  Ovo je posebna Istočno-europska turneja Ibrahim Ferrera za koju se ulaznice prodaju u rekordnom roku. Ljubljanski koncert je rasprodan, tako da mnogi Slovenci hrle u Zagreb te savjetujemo sve zainteresirane da svoju ulaznicu što prije nabave. Da rezimiram, ulaznice su po cijeni od 200 kn za tribine i 240 kn za parter mogu već kupiti, a na dan koncerta (ako ih ostane) bit će 20 kuna skuplje.

  U prodaji je ukupno 4000 ulaznica i to samo sjedećih mjesta, zato tko voli nek požuri. Medijski pokrovitelji koncerta su naravno Radio 101 i Iskon na čijim stranicama možete skinuti novi videospot Ibrahima Ferrerea “The Buenos Harmanos”.

  Ulaznice se mogu kupiti u Zagrebu (Knjižara SC – Savska 25; Dancing Bear – Gundulićeva 7; Dallas – Tkalčićeva 7; Shoe-be-do shop – Gajeva 7), te u običajnim prodajnim mjestima u drugim gradovima Hrvatske.

  Muziku podržava