Počela prodaja ulaznica za koncert Ibrahim Ferrera

  1329

  Ibrahim Ferrer

  200Kn – 240Kn
  Datum i vrijeme: Nedjelja, 18.4.2004. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  0d 17. veljače ulaznice za koncert Ibrahim Ferrera napokon su u prodaji. Osnovni razlog kašnjenja u pretprodaji ulaznica je promjena prostora održavanja koncerta, koji će se održati u velikoj dvorani Doma Sportova 18. travnja. Cijena ulaznica je 200 kn tribine i 240 kn parter, ako ostane ulaznica na dan koncerta bit će skuplje za 20 kuna.

  Do promjena mjesta održavanja koncerta došlo je zbog toga što je Cibona dobila organizaciju natjecanja Final 4 od 16.-18.04. pa je rezervacija dvorane otkazana. To je dovelo do toga da su se morale tiskati nove ulaznice, a već otisnute ulaznice su uništene.

  U međuveremenu je Ibrahim Ferrer osvojio nagradu Grammy, te nagradu radija BBC 3 za svoj novi album “Buenos Hermanos“. Tako će hrvatska publika imati jedinstvenu priliku prisustvovati promociji albuma koji je osvojio dvije nagrade Grammy (Latin Grammy i Grammy za best traditional tropical album) te nagradu za najbolji Latinsko američki album Radija BBC 3.

  Muziku podržava

  Ulaznice se za sada mogu kupiti u Zagrebu: knjižara SC; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dallas, Tkalčićeva 7; Shoe-be-do shop, Gajeva 7. A uskoro će krenuti prodaja i u ostalim gradovima u Hrvatskoj.

  Zbog iznimno velikog interesa za koncert i učestalih poziva na sluzbu općih informacija 981, ulaznice za parter moći će se kupiti samo u knjižari SC i rezervirati putem e-maila za ljude izvan Zagreba. Mail za rezervacije: multikultura@multikultura.org

  Muziku podržava