Fenomen Cigarettes After Sex ponovno u Zagrebu

  2573

  Cigarettes After Sex

  100Kn – 150Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 6.7.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Pogon Jedinstvo Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Nešto više od godinu dana prošlo je od njihovog unaprijed rasprodanog nastupa u zagrebačkoj Tvornici, a Cigarettes After Sex već su uvrstili Zagreb u svoju tour mapu – ovoga puta dolaze na open air koncert pod vedrim nebom dvorišta Jedinstvo u petak, 6. srpnja. 

  Na krilima odlično prihvaćenog albuma kojeg su objavili netom prije prvog zagrebačkog nastupa i gostovanja na najvećim festivalima diljem svijeta, bruklinški dream pop majstori zakazuju novi susret s hrvatskim fanovima za nešto više od dva mjeseca. Priznanja koja band dobiva u posljednje vrijeme su mnogobrojnja, a najviše se vjerojatno ističe poziv Nicka Cavea da mu Cigarettes otvaraju jesensku američku turneju, na kojoj će po prvi puta u karijeri nastupati u najvećim arenama.

  Muziku podržava

  Ulaznice su u prodaji od petka, 27. travnja u 13 sati. Prvi kontingent po 100 kuna u prodaji je do 20. svibnja, drugi će koštati 120 kuna i bit će aktualan do dana koncerta, kada će posjetitelji za ulaznicu morati izdvojiti 150 kuna.

  Ulaznice su dostupne na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark) te na drugim prodajnim mjestima (Dirty Old Shop, Aquarius CD shop i Dallas Music Rijeka)

  157 Shares
  Muziku podržava