I Art Brut obogaćuje T-Mobile INmusic festival

3572

Jedan od najzanimljivijih mladih britanskih bendova Art Brut potvrdili su svoje gostovanje na ovogodišnjem T-Mobile INmusicu koji se održava 24. i 25. lipnja (srijeda i četvrtak) u Zagrebu, na jarunskom Otoku hrvatske mladeži.

Art Brut vodi pomalo ekscentričan Eddie Argos, čovjek koji piše iznimno zanimljive i intelektualne tekstove o kojima se čak raspravlja i na sveučilištima, dok on sam za sebe smatra da je idiot.

Bilo kako bilo, uspjeh benda je došao već s prvim demo snimkama okupljenih pod imenom “Brutlegs“. Nakon uspješnog singla “Formed a Band” uslijedio je i album “Bang Bang Rock and Roll” koji je istaknuo Art Brut kao jedan od najinteresantnijih otočkih bendova, posebno s pjesmama poput “Emily Kane” i “Rusted Guns of Milan”.

Muziku podržava

Nakon najavnog albuma, dogodio se brzi uspon benda što su oni naplatili nizom koncerata, što samostalnih, što festivalskih, diljem svijeta, a sredinom 2007. su izdali i svoj drugi album “It’s a Bit Complicated” koji je samo potvrdio klasu koju bend posjeduje.

Art Brut proteklih godina stalno dokazuju da su jedan od najboljih britanskih bendova novije generacije, posebno u vidu live svirki (glazbeni magazin Spin ih je smjestio među 25 najboljih svjetskih bendova uživo), pa će zasigurno dobro podgrijati atmosferu na Nokia stageu uz stare hitove i pokoju novu pjesmu, budući da im novi album “Art Brut vs. Satan” izlazi u travnju.

Do sada su svoj nastup na T-Mobile INmusic festivalu potvrdili Moby, Kraftwerk i Franz Ferdinand.

Ulaznice za festival možete nabaviti u svim T-centrima u Hrvatskoj. T-Mobile korisnici rezervacijom ulaznice putem SMS poruke ostvaruju poseban popust od 50 Kn (prazna poruka na broj 2255), a ovogodišnja novost je i da studenti (uz predočenje važećeg indeksa) ostvaruju mogućnost kupovine festivalske ulaznice po cijeni od 250 Kn. Akcija je važeća u promotivnom razdoblju u trajanju od mjesec dana od početka prodaje, a broj ulaznica je ograničen.

Cijene festivalskih ulaznica:
9.2.-1.3. – 350 Kn
1.3.-1.5. – 400 Kn
1.5.-15.6. – 450 Kn
15.6.-24.6. – 500 Kn
na ulazu – 550 Kn

Cijene jednodnevnih ulaznica:
15.6.-25.6. – 450 Kn
na dan festivala cijena ulaznice je ista

Više informacija o festivalu potražite na www.t-mobileinmusicfestival.com.

Muziku podržava