Snimljen je Borat 2!

Nastavak komedije Sache Baron Cohena iz 2006. godine “Borat: učenje o amerika kultura za boljitak veličanstveno država Kazahstan” snimljen je i već prikazan za nekolicinu iz industrije! Izvori kažu da se priča o Boratu nastavlja tako da se kazahstanski novinar, misleći da je postao velika filmska zvijezda nakon uspjeha originalnog filma iz 2006., pokušava sakriti od javnosti praveći se da je netko drugi  te se počinje sastajati i intervjuirati ljude inkognito.

Potkraj kolovoza, videozapis s Tik Toka s Cohenom odjevenim u lik Borata kako ubrzava autocestom postao je viralan. Video je pojačao glasine da će Cohen uskrsnuti Borata za nastavak filma, ali nije bilo jasno hoće li to biti povezano s ranijim podvalama provedenim tijekom ljeta. Naime, Cohen se posljednje vrijeme pojavljivao u vijestima zbog javnih podvala, što je navelo mnoge obožavatelje da nagađaju je li riječ o pripremama za drugu sezonu njegove serije “Who Is America?” ili se kuha novi projekt.

@alexandheir

Borat filming spotted in #longbeach 👀 #losangeles #blockbuster

♬ original sound – alexandheir

Krajem lipnja Cohen je dospio na naslovnice novina zbog ulijetanja na krajnje desničarski skup u Olimpiji u Washingtonu i nagovaranja publike da s njim otpevaju rasističku pjesmu. Događaj je bio skup “March for Our Rights 3” organiziran od Washington Three Percentersa, krajnje desničarske skupine poznate po zagovaranju oružja. Cohen se pojavio u kombinezonu i s lažnom bradom, a tekst njegove pjesme sadržavao je stihove o  ubrizgavanju “Wuhan gripe” djeci. Početkom srpnja podvalio je bivšem njujorškom gradonačelniku Giulianiju. Giuliani je vjerovao da će biti intervjuiran o odgovoru Bijele kuće na pandemiju koronavirusa, ali usred razgovora s novinarkom pojavio se Borat, odjeven u ružičasti čipkasti bikini. Giuliani je zvao policiju te nazvao podvalu “apsurdnom”.

Na temelju Colliderovog sinopsisa radnje za “Borat 2”, izgleda da je Cohen cijelo vrijeme snimao nastavak. Izvor je Collideru projekt opisao kao “Cohena koji glumi Borata koji glumi Cohena.”

“Borat” je 2006. oborio rekorde blagajni, zaradivši preko 260 milijuna dolara širom svijeta. Cohen je osvojio Zlatni globus za najboljeg glumca u filmskoj komediji ili mjuziklu, a film je na 79. dodjeli Oscara dobio nominaciju za Oscara za najbolji adaptirani scenarij.

0 Shares
Muziku podržava