Pola stoljeća Scorpionsa uz novi album i slavljeničku turneju

1246

Kako sada stoje stvari, turneja koja je trebala biti oproštajna i označiti kraj duge karijere, u konačnici je ispala inicijalna za nastavak rada njemačkih hard’n’heavy veterana.

Naime, Scorpionsi su početkom 2010. službeno najavili odlazak, pa su se nakon toga predomislili najavivši kako odustaju od turneja, ali će tu i tamo ipak zasvirati, sada su skroz ‘okrenuli ploču’. Tako će iduće, 2015. godine, održati veliku proslavu povodom 50 godina svog postojanja, koja će uključiti turneju i novi studijski album, nasljednika “Sting In The Tail”.Momke je, kako su sami rekli, oduševio prijem publike na tri pol godine dugoj ‘oproštajnoj’ turneji, a poglavito činjenica da su dobili nove generacije fanova, čija ih je nazočnost na koncertima oduševljavala. Također, rekli su da su novi materijali na tragu albuma “Blackout” (1982.) i “Love At First Sting” (1984.), koji su ih najviše proslavili i promovirali među ponajbolje rock bendove tog, a i kasnijih perioda.

Dvije nove pjesme, odsvirane na live albumu “MTV Unplugged In Athens“, “Dancing With The Moonlight” i “Rock & Roll Band” na novom bi albumu mogli biti bonusi.

Scorpions je 1965. godine u Hannoveru osnovao gitarist Rudolph Schenker i jedini je član benda u kontinuitetu.

0 Shares
Muziku podržava