Tonka s ‘Bolji smo’ debitira izvan Pavela

1243

Samostalnim singlom Antonia Matković Šerić odmiče se od klasičnog pavelovskog zvuka, šlagera i klasičnog pop rock instrumentarija te donosi posve novi moderni zvuk alt pop produkcije i najavljuje album koji će izaći iduće godine.

Glazbu i tekst za “Bolji smo” potpisuje Aljoša Šerić, koji sa Srđanom Sekulovićem Skansijem potpisuje i produkciju te aranžman. Tonka kaže kako je na cijeli materijal jako ponosna jer će kroz ovaj novi projekt glazbom provlačiti suvremeni ples i pokret u spotovima i na sceni, pa je i spot za njezin prvi singl sniman upravo u Zagrebačkom plesnom centru. Iskrene emocije i energija pjesme prikazane su slobodnim pokretima suvremenog plesa koji naglašava snažan tekst i novu estetiku, uokvirene u intimnu atmosferu spota nastalog u režiji Vanje Vascarca s koreografijom Martine Nevistić.

foto: Ivana Kujundžić

 

“Aljoša me ovim pjesmama oborio s nogu. Napisao je točno što sam htjela pjevati i o čemu sam htjela pjevati. Stilski je pogodio moje afinitete i senzibilitet. Sve je to pop, ali s natruhama neo r’n’b-a, neo soul-a i elektro popa. Glazba koju sam snimila preslika je onoga što slušam u slobodno vrijeme, a sve sam pjesme otpjevala s posebnim guštomi lakoćom”, kaže Tonka.

Muziku podržava
Stisni