Stiglo trodjelno izdanje Let3-a, a uskoro i prvi album Let2

Muzika.hr
2180

Kurcem do vjere / Thank You Lord” grupe Let3 novo je izdanje koje se sastoji od tri dijela uz koji dolazi i vizualni dio u provokativnom omotu.

Od brojnih materijala, odrađenih predstava i koncerata, vremenski raspoređenih na desetljeće, grupa Let3 na ovom se izdanju opredijelila za dio koji će javnosti približiti njihov rad izvan isključivih glazbenih okvira ograničenih na albumski glazbeni izričaj.

Izdanje obuhvaća LP koji donosi niz ranije neobjavljenih snimaka iz kazališnih predstava i s live nastupa, zatim DVD koji je zapakiran uz LP u ograničenoj nakladi za prvih 500 kupaca i koji sadrži videospotove i ranije neobjavljene video zapise, te virtualni treći dio – download kompletnog sadržaja vinila u kvalitetnom mp3 formatu i audio zapis Mrleta kako recitira “Finimo z sudon božjen” Antonina Artauda u prijevodu riječkog pisca Nikice Petkovića, a kojem će svi kupci LP-a pristupiti pomoću jedinstvenog koda koji će dobiti uz svaki album.

U pripremi je i prvi Let2 album: ovog ožujka u prodaji će se naći ekskluzivno izdanje koje će sadržavati postojeće, dosad neobjavljene demo snimke ranih radova Let2-a. Među njima su ”Sam u vodi”, ”Ne trebam te” i ”Zora” koje su se kasnije našle na albumima Let3-a.

Muziku podržava