Steve Vai i Zucchero gosti na “In2itionu” 2Cellosa

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1193

2Cellos objavit će 21. siječnja novi album “In2ition” na kojem gostuju Elton John, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang i Naya Rivera iz serije “Glee”.

Album je sniman u Zagrebu, Rimu, Nashvilleu, Las Vegasu i Los Angelesu, a Luka Šulić i Stjepan Hauser odabrali su odsvirati na svojim čelima pjesme Fleetwood Maca (“Oh, Well” feat. Elton John), The Prodigya (“Voodoo People”), Coldplaya (“Clocks” feat. Lang Lang) Rihanne (“We Found Love”), AC/DC (“Highway To Hell” feat. Steve Vai), Musea (“Supermassive Black Hole” feat. Naya Rivera), Cher and Nancy Sinatra (“Bang Bang” feat. Sky Ferreira), The Police (“Every Breath You Take” i Eltona Johna (“Candle In The Wind”).Drugi album producirao im je Bob Ezrin (Pink Floyd, Kiss, Peter Gabriel, Alice Cooper).

“Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom. Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam krila za nove projekte i suradnje” poručuju momci koji su još na aktualnoj turneji s Eltonom Johnom.

Muziku podržava
Stisni