Zucchero po prvi puta u Zagrebu

  707

  Zucchero

  220Kn – 250Kn
  Otkazano
  Datum i vrijeme: Utorak, 5.6.2007. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Šalata Zagreb

  Jedna od rijetkih talijanskih zvijezdi koja već godinama ‘caruje’ svjetskim top listama 5. lipnja posjetit će po prvi puta i naš glavni grad kada će na Šalati održati koncert na kojem će, uz svima poznate hitove, predstaviti i novi album “Fly” kojeg promovira na velikoj europskoj turneji.

  Status uvaženog glazbenika, koji je stekao u inozemstvu u posljednjih 15 godina, rezultirao je suradnjama s najvećim živućim glazbenicima poput Stinga, Erica Claptona, Pavarottija, Brian Maya, Joe Cockera, Paul Younga, B.B. Kinga kao i onima koji više nisu među nama, poput Miles Davisa i John Lee Hookera.

  Zucchero je svoju karijeru započeo 1970. godine, a 1983. se pojavljuje na Sanremu s pjesmama “Unna note che volla” i “Nuvola”. Iste godine izlazi njegov prvi album “Un po di Zucchero” koji je ostvario odličan uspjeh u Italiji. Nakon selidbe u Kaliforniju, 1984. godine, izlazi s novim albumom “Zucchero & The Randy Jackson Band” s kojeg je lansiran mega hit “Donne”.

  Muziku podržava

  Pri promoviranju sljedećeg abuma “Blue’s” otpjevao je pjesmu “With A Little Help From My Friends” sa svojim prijateljem Joe Cockerom s čime počinje i njegova inozemna karijera pa isti album snima i na engleskom jeziku.

  Četiri godine nakon posljednjeg studijskog albuma “Shake”, koji je donio mega hit “Baila Morena”, Zucchero je krajem 2006. objavio novi album “Fly“. Album je snimio u Los Angelesu s jednim od najtraženijih producenata današnjice Donom Wasom (Bob Dylan, The Rolling Stones).

  Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 250 kuna za parter i 220 kuna za sjedenje (tribina), a mogu se kupiti na sljedećm prodajnim mjestima: Eventima (link na muzika.hr – Kupovina ulaznica), Integral-Pothodnik (Zagreb), Aquarius CD shop (Zagreb, Poreč, Rijeka, Šibenik i Dubrovnik), Dallas Music Shop (Zagreb, Pula, Rijeka, Split, Čakovec, Rovinj i Zadar), Dancing Bear CD shop (Zagreb, Osijek, Split, Varaždin), Gradski radio (Osijek), Adriatours (Čakovec), New Sound (Matulji), Orfej (Zagreb), Hobby Tours (Osijek) i T-Tours (Varaždin).

  Članovi fan cluba muzika.hr ulaznice za koncert Zucchera mogu nabaviti po cijeni od 235 kuna za parter i 210 kuna za tribinu (Eventim).

  Muziku podržava