Drago Mlinarec i Tinkara Kovač gosti Jethro Tulla

  2550

  Jethro Tull

  200Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 25.5.2004. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  Zagrebački koncert britanske grupe Jethro Tull, koji će se održati 25. svibnja u Domu sportova, uveličat će gosti iz Hrvatske i Slovenije. Drago Mlinarec, legenda hrvatske glazbene scene, osnivač i vođa Grupe 220, svojim će opening actom zagrebačku publiku vratiti u vremena kada je stasala ta prva autorska grupa na našim prostorima.

  Ujedno su to i vremena kad su se na svjetskoj glazbenoj sceni pojavili senzacionalni Jethro Tull. Kao posebna gošća na koncertu nastupit će najpopularnija slovenska glazbenica Tinkara Kovač, djevojka koja je svojim prošlogodišnjim pojavljivanjem na MTV -u postala prva umjetnica sa slovenskog prostora kojoj je to pošlo za rukom.

  Tinkara i Ian Anderson, frontman Jethro Tulla, dijele istu strast za flautom. Razlog je to što je Ian gostovao na njenom ljubljanskom koncertu, a ona uzvraća lijepu gestu svojim nastupom pred zagrebačkom publikom. Ulaznice po cijeni od 200 kuna su u pretprodaji na svim ovlaštenim prodajnim mjestima, a možete ih i rezervirati na web stranicama Note.

  Muziku podržava