TBF, Alen Vitasović i Kuku$ predvode Brucošijadu Filozofskog fakulteta

  402

  Mjesta za suze nema i nakon završetka odlične FER-ove brucošijade, jer se uskoro sprema još jedna brucošijada koja se ne propušta. U pitanju je Brucošijada Filozofskog fakulteta koja se nakon dugih pet godina napokon vraća na scenu.

  Održat će se 30. studenog u dvorani Pauk u Studentskom domu Stjepana Radića. Popis izvođača je raznolik i ima ponešto za svakoga – od indie rocka i irish punka preko trapa do domaćeg popa.

  Muziku podržava

  Njihov jak line-up je dovoljan razlog da se tamo uputite ovoga petka jer na pozornicu stiže TBF čija moć i dalje ne jenjava što smo osjetili i na nedavnom nastupu u Boogaloou, a tu je i jedan od najpoznatijih istarskih pjevača Alen Vitasović i sve popularniji trap trojac Kuku$ koji će u Pauku napraviti scenu. Osim njih tu su i performativno-glazbeno-umjetnički kolektiv Moskau, zagrebački celtic punk sastav Jolly Rogers nastali po uzoru na Flogging Molly i Dropkick Murphys te četveročlani zagrebački rock bend Fire in Ciro.

  Ulaznice po regularnoj cijeni od 50 kuna za brucoše, odnosno 60 kuna za ostale mogu se kupiti na šanku KSFF-a. Na dan Brucošijade ulaznice će koštati 70 kuna.

  Muziku podržava