INmusic – sve o 15. izdanju festivala. Objava će se ažurirati.

13.1.

Američki folk-rockeri The Lumineers dolaze na 15. INmusic. Vlasnici hitova “Ho Hey” i “Ophelia”. Bend iz Denvera iza sebe ima tri albuma, od kojih je posljednji iz 2019. “III”.

Muziku podržava

30.12.

The Killers potvrdili svoj dolazak na 15. INmusic. Tako ćemo u Hrvatskoj po prvi put slušati najveće hitove poznatog američkog rock benda, kao što su “Mr. Brightside”, “Somebody Told Me”, “Human”, “All These Things I’ve Done” i druge. Svoj posljednji album “Wonderful Wonderful” izbacili su prije dvije godine, a iduće godine očekuje se album “Imploding the Mirage”.

18.12.

Potvrđeno još jedno jako ime nakon Deftonesa. Na INmusic iduće godine dolazi Beck u sklopu europske turneje. Američki alternativni kantautor, koji voli žanrovski eksperimentriati, zadnji album “Hyperspace” izbacio je u studenom, a široj publici najpoznatiji je po singlu “Loser”.

9.12.

Deftones dolazi na 15. INmusic 2020. godine. Potvrdio je to američki metal bend iz Sacramenta na svom Facebooku. Ostatak lineupa nadolazećeg INmusica, koji će se održati od 22. do 24. lipnja, još nije poznat.

This June, we return to Croatia for the INmusic festival. Tickets are on sale now: Deftones.com.

Objavljuje DeftonesPonedjeljak, 9. prosinca 2019.

 

7.12.

INmusic festival imat će svoje jubilarno 15. izdanje iduće godine, koje će se održati od 22. do 24. lipnja 2020. godine.

Ovih dana govorkalo se o tome kako se možda petnaesto izdanje INmusica neće održati. Sudeći po zadnjoj objavi INmusica o prodaji blagdanskog paketa, do toga vjerojatno neće doći, no to opet nije stopostotna garancija.

Podsjetimo, prošlogodišnje 14. izdanje INmusica prošlo je u znaku The Curea, a osim njih, tu su još bili i Foalsi, Johhny Marr, Fontaines D.C., Frank Turner, Kurt Vile, The Hives, Suede i drugi.

 

Muziku podržava