Oproštajne turneje ne prestaju. Rock ikone Lynyrd Skynyrd također planiraju posljednju turneju nazvanu “Last Of The Street Survivors Farewell Tour”.

Oproštajka će nastupiti nakon više od 40 godina rada i pozamašnog glazbenog kataloga, a krenut će 4. svibnja u West Palm Beach (Florida), a protegnut će se sve do 1. rujna kada nastupaju u Atlanti (Georgia). Dakle, cijelo ljeto im je ispunjeno s posljednjim nastupima po SAD-u kada će fanovima ponuditi zadnju dozu klasičnog američkog rock’n’rolla.

Za posebne goste pozvali su brojne prijatelje kao što su Kid Rock, Hank Williams Jr., Charlie Daniels Band, Bad Company, Marshall Tucker Band, .38 Special, Blackberry Smoke i Blackfoot.

Muziku podržava

“Teško je zamisliti, nakon svih ovih godina, da će bend koji smo Ronnie Van Zant, Allen Collins i ja pokrenuli u Jacksonvilleu, trajati toliko dugo za toliko mnogo generacija fanova. Siguran sam da gledaju od gore, oduševljeni zbog činjenice da je glazba dotaknula toliko mnogo ljudi” izjavio je Gary Rossington, originalni član Lynyrda.

40 Shares
Muziku podržava