Festival Tour vodi te na novu rundu od čak pet festivala

Muzika. hr - Glasno i jasno!
435

Festivalska sezona definitivno se zahuktava, a ovaj te tjedan ponovo vodimo na čak pet festivala! U igri su Fresh Island Festival (Big Beach Event – 13.7.) na Zrću, premijerno izdanje festivala Beats, Beer & Boogaloo koji će se održati od 13. do 17. srpnja u Tisnom, Soundwave od 27. do 31. srpnja također u Tisnom, zatim Rock Live u Koprivnici od 28. do 30. srpnja i nakraju SuperUho u Primoštenu od 7. do 9. kolovoza.

Ako želiš dodati jedan od ovih festivala na svoju ovoljetnu listu, skokni do našeg Instagram profila, u komentar napiši ime festivala za koji želiš ulaznice i označi dvoje dragih ti ljudi koje bi volio povesti sa sobom!

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak (3.7.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

 

Muziku podržava