Festival Tour vodi te na Dimensions i Outlook!

Muzika. hr - Glasno i jasno!
295

Festival Tour polako je, ali sigurno stigao svom kraju. Nadamo se da smo vas usrećili s mnoštvom festivala za koje smo osigurali upade, ali još se dva festivala nalaze na našoj listi.

Želiš li prisustvovati šestom izdanju Dimensions festivala koji će se održati od 30.8. do 3.9. u utvrdi Punta Christo? Ove će godine više od 150 izvođača, među kojima su i imena poput Grace Jones, Jeff Mills, Nina Kraviz i mnogi drugi, predstaviti najbolje od techna, housea, diska, soula, funka i duba. Želiš li pak proslaviti 10. rođendan Outlook festivala koji će se na istom mjestu održati od 6. do 10. rujna? Lista izvođača predvođenih Dizzee Rascalom i Gostface Killahom, koja sveukupno premašuje brojku 250 glazbenika dovodi mlade talente i istinske legende iz svijeta dubstepa, drum and bassa, hip-hopa i sličnih žanrova.

Ako želiš jedan od zadnja dva ponuđena festivala dodati svojoj ovoljetnoj listi, na pravom si mjestu jer dijelimo festivalske ulaznice! Brzo baci oko na naš Instagram profil i okušaj svoju sreću. Imaš vremena do četvrtka (20.7.) u ponoć.

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni u petak (21.7.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava