Festival Tour vodi te na Sziget!

538

Festival Tour se nastavlja i ovaj tjedan! Želiš li razdoblje od 9. do 16. kolovoza provesti na zelenom otoku usred Budimpešte slušajući neke od najvećih glazbenih imena današnjice? Na Otok slobode dolaze Wiz Khalifa, PJ Harvey, Pink, Birdy, Interpol i mnogi drugi, a možeš doći i ti jer dijelimo festivalske ulaznice za Sziget! Brzo baci oko na naš Instagram profil i okušaj svoju sreću. Imaš vremena do srijede (28.6.) u ponoć.


Dobitnici će biti objavljeni u četvrtak (29.6.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Muziku podržava

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava