Festival Tour vodi te na čak pet festivala

329

Festivalska sezona je započela, a ovaj te tjedan vodimo na čak pet festivala! U igri su Love International u Tisnom od 26. lipnja do 5. srpnja, Dark “O” Metal Fest u Rijeci od 14. do 15. srpnja, Tabor Film Festival od 6. do 9. srpnja, Backyard Art Festival u Donjem Miholjcu od 14. do 15. srpnja te Regius Festival u Šibeniku od 14. do 15. srpnja.

Ako želiš dodati jedan od ovih festivala na svoju ovoljetnu listu, skokni do našeg Instagram profila, u komentar napiši ime festivala za koji želiš ulaznice i označi dvoje dragih ti ljudi koje želiš povesti sa sobom!

Muziku podržava

Dobitnici će biti objavljeni u ponedjeljak (26.6.) i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil. Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava