Festival Tour je krenuo, osvoji ulaznice za EXIT i još 20+ festivala!

609

Festivalska sezona je započela, no mnoštvo festivala u zemlji i regiji tek je pred nama. A mi znamo da voliš festivale. Imaš ulaznice za njih već pet? Želiš dodati jedan više na svoju ovoljetnu listu? Ili pak želiš posjetiti barem jedan u regiji? Imamo odgovor nas sva ova i druga moguća pitanja.

Za ljude poput tebe smo pripremili Festival Tour! Narednih pet tjedana pažljivo prati Instagram profil Muzika.hr i povećaj si šanse za najbolji provod ovog ljeta.

Ovaj tjedan dijelimo ulaznice za EXIT festival koji će se održati u Novom Sadu od 5. do 9. srpnja, a na kojem, između ostalog, nastupaju The Killers, Liam Gallagher, Solomun B2B Dixon, Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Black Sun Empire, The Jesus and Mary Chain te mnogi drugi. Kako do ulaznica saznaj u Instagram objavi. Pobjednike ćemo objaviti u četvrtak, 22. lipnja.

Muziku podržava

Popis festivala na koje te vodimo: Love International, EXIT, Tabor Film Festival, Fresh Island Festival, Beats, Beer & Boogaloo, Dark O Metal fest, Backyard art festival, Regius festival, Seasplash, Graffiti na gradele, Soundwave, Rock Live Koprivnica, Ferragosto, SuperUho, Sziget, Membrain fest, Defected, Lost disco, Hoomstock, MTV summerblast Poreč, Dimensions i Outlook.

Dobitnici će biti objavljeni sukladno objavljenom rasporedu i zamoljeni da nas kontaktiraju na nagradna@muzika.hr kako bismo dogovorili sve detalje.

Dobitnike nagradnog natječaja koji se odvija na Instagramu biramo nasumičnim putem preko servisa random.org. Osvajanje ulaznica vrijedi isključivo ako ti i osobe koje si tagirao u post prate naš Instagram profil.

Osoba koja u jednom krugu nagradnog natječaja osvoji ulaznice, preostale dane do kraja nagradnog natječaja više ne može ponovo sudjelovati.

Sretno!

[Ovaj Nagradni natječaj ni na koji način ne sponzorira, promiče ili provodi Instagram niti je isti povezan s njime. Sudionici su upoznati s time da svoje podatke daju Priređivaču, a ne Instagramu. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u vezi ovog Natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Instagramu.]

Muziku podržava