Užasan album ‘crnac wannabe’ momka

  1527

  Eamon

  I Don't Want You Back

  Datum izdanja: 17.02.2004.

  Izdavač: Jive Records / Menart

  Žanr: Hip-hop

  Naša ocjena:

  Popis pjesama:

  1. Intro
  2. I Love Them Ho’s (Ho-Wop)
  3. Somethin’ Strange featuring Rap Legend Milk Dee
  4. On & On
  5. F*** It (I Don’t Want You Back)
  6. Get Off My Dick feat. Rap Legend Milk Dee
  7. Girl Act Right
  8. My Baby’s Lost
  9. I Want You So Bad
  10. 4 The Rest Of Your Life
  11. All Over Love
  12. Controversy
  13. Lo Rida featuring N.O.R.E.
  14. I’d Rather F*** With You
  15. Finally

  Da se odmah razumijemo, Eamon je pederko i to najgore vrste. Homić koji glumi frajera i opasnog kul tipa, a ne želi priznati da voli mlade dečkiće. Eamić dokazuje svoju muškost psujući i vrijeđajući žene, te je očigledno iz njegova izgleda da je još jedan u nizu ‘crnac wannabe’ momaka, koji niču i bujaju poput sise Maje Šuput.

  Ali nažalost situacija u svijetu je takva da luzeri poput Eamona prolaze dobro. Njegov besmisleni hit “Fuck It (I Don’t Want You Back)“, koji govori o ogorčenju mladića nakon što ga djevojka prevari (s pravim muškarcem), mogao bi sadržavati i neke autobiografske elemente, sudeći po Eamonovom plačljivom glasiću kojeg se ne bi posramio ni Gay Emanuel Cenčić i ostali bečki bezjajaši. Dokaz broj dva je i Eamonovo emotivno uživljavanje u pjesmu i puštanje suze, dok nam blesavi spot prikazuje crtice iz nekadašnje sretne (Eamonove?) veze, isprekidane nedarovitim i aritmičkim plesnim pokretima našeg junaka, koji se tepe, trza i maše prekratkim ručicama, kao da upravo proživljava lagani epileptični napad.

  Sve u svemu, to je jedna velika glupost, a opet je zlatna mladež poludjela za njegovim pjesmuljkom. No ipak, ovo je samo moje mišljenje, koje ne želim nikome nametati, ali gledajući realno, Eamon sucks! Ostale pjesme s njegovog albuma ne želim ni spominjati, jer su beznačajne i međusobno klonirane, tako da je krajnji rezultat jedna velika zbrka iz koje se ističe “Fuck It (I Don’t Want You Back)”, što i nije baš neki kompliment.

  Dragi Eamone, upiši nam ti lijepo plesnu školu Tihane Škrinjarić da usavršiš plesne pokrete. Nakon toga odustani od pjevanja i zaposli se negdje gdje nećeš mučiti ljude svojim izgledom mlade sove spojenih obrva i glasićem friško silovane ovce. A najbitnije od svega Eamone je da izađeš iz ormara. Priznaj svoju ljubav prema istom spolu, jer tko je sretan u ljubavi sretan je i na poslovnom planu, a mislim da će ti sreća vrlo brzo biti potrebna.

  Muziku podržava