Lionel Richie dobit će odu posvećenu njegovoj karijeri u obliku mjuzikla! Walt Disney Studios priprema mjuzikl koji će biti baziran na pjesmama američkog glazbenog velikana. Radni naziv mjuzikla je “All Night Long”, po istoimenom hitu iz 1983. godine, te će film biti prepun hitova Lionela Richieja.

Kako prenosi Variety, Lionel Richie predstavio je koncept studiju početkom godine te u posljednje vrijeme radi na osmišljavanju mjuzikla sa svojim menadžerom Bruceom Eskowitzem te s filmskim producentima. Za scenarij će biti zadućen Pete Chiarelli koji je radio na romantičnim komedijama “Crazy Rich Asians” i “Proposal”.

Muziku podržava

Trenutno detalji o filmu nisu poznati. Ono što je poznato je to kako film neće biti biopic, poput Bohemian Rhapsodyja, već će više imati vibru mjuzikla “Mamma Mia”.

Richie je s glazbenom karijerom započeo krajem šezdesetih kao član funk i soul benda Commodores, a sa solo karijerom krenuo je početkom osamdesetih. Iza sebe ima deset studijskih albuma, na kojima se nalaze hitovi, poput pjesama “All Night Long”, “Dancing On The Ceiling”, “Hello”, “Endless Love” (ft. Diana Ross), “Can’t Slow Down” i mnoge druge. S vremenom ćemo vidjeti koje će se sve pjesme naći u mjuziklu.

 

0 Shares
Muziku podržava