Samo je Paulo protiv originalne Sepulture

2289

Sapunica vezana sa brazilske metal legende Sepulturu i odmetnika i osnivača benda Max Cavaleru, očito se može završiti samo na jedan način – ponovnim okupljanjem.

Do sada se o tome špekuliralo samo u vidu zajedničkih koncerata, no svaki put javljaju se novi problemi.

I trenutna Sepultura i odmetnuta braća neprestano odgovaraju na novinarska pitanja, a novo svjetlo baca jedan nedavni intervju Maxa Cavalera: “Što se toga tiče, zbilja ne vidim nikakav napredak. Ja jesam razgovarao s Andreasom o tome, i lijepo smo porazgovarali. Činilo se kako bi on to htio, ja i Igor već neko vrijeme govorimo da smo za reunion.

Muziku podržava

Jedini tko se tome protivi i tko to onemogućuje je Paulo. Ne znam zašto, to treba njega pitati. Meni se reunio čini dobrom idejom jer je vrijeme pokazati fanovima kakav je to dobar bend bio u originalnoj postavi. Osobno, zbilja ne trebam taj reunion, jer Soulfly i Cavalera Conspiracy rade odlično, ali radi fanova i obitelji napravili bismo to opet.”

Zanimljivo je da je baš nedavno Max izjavio kako je Paulo jako loše svirao i kako su mu tek na “Roots” dali da snimi baseve. Isto tako, tvrdi da nikada nije poslušao niti jedan noviji album Sepulture, jer je to bio bend kojeg je osnovao i dao mu ime, pa je smiješno slušati išta što nosi ime Sepultura bez njega. Nakon odlaska Igora, to mišljenje samo mu se pojačalo.

Osim Sepulture, i Soulfly je nedavno doživio promjene – otišao je basist Bobby Burns. Max je i to objasnio: “Nije bio u tome više. Čak mislim da mu je žao jer nam je slao neke mailove da mu falimo. Distancirao se od nas, a u Soulflyu svi funkcioniramo kao obitelj. Nije bitno sviramo li za 10 ili 10.000 ljudi, moramo to odraditi jednako dobro! Ne smije biti rock-star sranja! A Bobby je i počeo piti i fulavati note, pa se to pretvorilo u problem. Bolje da je otišao.”

0 Shares
Muziku podržava