Novi Legion Of The Damned u prosincu

1614

Nizozemski thrash/death metalci Legion Of The Damned objavit će za Massacre Records 19. prosinca svoje novo studijsko izdanje pod nazivom “Cult of The Dead“.

To je treći album u karijeri ovih Nizozemaca otkako su promijenili ime (prije su se zvali Occult), a bit će objavljen u nekoliko različitih verzija, odnosno s raznim bonus materijalima.

Kao ‘limited digipack’ (CD + DVD), zatim ‘jewel-case’ format, pa s 500 primjeraka limitirani LP, te, svakako najbogatiji; specijalna deluxe edicija. Ona će se sastojati od tri diska; CD s novim albumom, zatim live CD, snimljen na Rockhard festivalu 2006. godine u Njemačkoj, te DVD na kojem je bend odsvirao cijeli “Cult of The Dead” u sobi za probe, plus dodatni interviewi.

Muziku podržava

Zanimljivo da je Legion Of The Damned ove godine, točnije u siječnju, već objavio jedan studijski album, “Feel The Blade”, no to je u stavri bila nova verzija “Elegy for the Weaka”, jednog od pet albuma koje je bend objavio kao Occult, izašlog 2003. godine, ujedno i posljednjeg s prvim imenom.

Popis pjesama:
Sermon of Sacrilege
Cult of the Dead
Pray & Suffer
House of Possession
Black Templar
Necrosophic Blessing
Solar Overlord
Enslaver of Souls
Lucifer Saviour
Black Wings of Yog-sothoth
The Final Godsend

0 Shares
Muziku podržava