Ako ste među sretnicima koji još uvijek nisu zamijenili Zagreb nekom atraktivnom ljetnom lokacijom, svakako rezervirajte sljedeći vikend (27. i 28. srpnja) za zatvaranje sezone Vintage Industrial Bara. Nakon nebrojenih koncerata i ispunjenog ljetnog programa u Vintage vrtu, došlo je vrijeme za kratki odmor, a postoji li bolji način za ispraćaj od slavlja?

Dvodnevna fešta donosi pregršt sadržaja, od dobre glazbe do rastakanja alkohola po akcijskim cijenama, a najbolje od svega  – program traje do ranih jutarnjih sati. Vintageova ljekarna rasprodaje sav alkohol po povoljnim cijenama tako da se uz dobar program možete radovati cuganju za malo love.

Vintage Industrial Bar, ljetni vrt

Petak uz hommage Beatlesima

Muziku podržava

U petak, 27. srpnja, stiže Backyard Sale Day na kojemu će Josip Radić i Krešimir Jurčić nastupiti s osobitim hommageom vječnim Beatlesima. Osim što ćete čuti najveće uspješnice kultnog benda, ovaj dvojac će vas iznenaditi raritetima i skrivenim biserima s B-strana. Nastojte ne propustiti ovaj događaj jer nije riječ o samo još jednom tribute bendu, već o istinskim zaljubljenicima.

Jedan od njih je polovica Valentina Boškovića, malog kulta kojeg ne treba posebno najavljivati, i čovjek iza projekta Kensington Lima. Drugi je istinski zaljubljenik u američki folk i čovjek koji iza sebe ima niz tematskih koncerata posvećenih velikanima poput Boba Dylana i Johna Calea.

Vintage Industrial Bar, ljetni vrt

Druženje se nastavlja nakon koncerta afterom u kojem ćemo slušati probranu DJ selekciju uz prigodnu okrijepu po akcijskim cijenama iz Ljekarne. Više informacija o Backyard Sale Dayu možete pronaći ovdje.

Subota uz kino i žestoki zvuk

Subota je rezervirana za kino i koncert. Naime, u Vintageu ćete moći premijerno pogledati film  “The New York Hardcore Chronicles”, priču o njujorškoj kultnoj hardcore sceni. Film govori o dugogodišnjoj tradiciji kulturne scene koja je i danas iznimno aktivna. Posveta je to jednoj zajednici, kulturi i straight edge etici kojom su opstali do danas.

Večer donosi koncert Goatwhorea, kultnih metalaca iz New Orleansa koji će razveseliti sve ljubitelje žestokog zvuka. U dvadeset godina djelovanja snimili su sedam studijskih albuma, a u Zagrebu predstavljaju posljednji, “Vengeful Ascension”.

Dodatne informacije o dvodnevnoj fešti

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na ulazu biti potrebno izdvojiti 90 kuna. Više informacija pronađite na stranici eventa. Nakon koncerta slijedi slušaonica pop, rock, funk i ska hitovlja uz pokoju kap veselja, a druženje traje dok se ne iskape sve zalihe.

21 Shares
Muziku podržava