Shamso i Tomac provjeravali potvrde razvedenih muškaraca

Muzika.hr
1784

Brkovi su ovih dana krenuli s humanitarnom akcijom za razvedene muškarce s
kojima suosjećaju, i koji dobivaju 100 ulaznica za veliki koncert u Domu
sportova
.

Znači 100 friško razvedenih muškaraca (koji su se
razveli do 1. siječnja 2015.) moraju doći s potvrdom o razvodu u zagrebački Dirty Old Shop i pokazati je prodavačima kako bi dobili besplatnu ulaznicu.

Tim povodom Brkovi su organizirali druženje s fanovima (razvedenim muškarcima), gdje su im Shamso i Tomac osobno provjeravali potvrde o razvodu i uručivali ulaznice.

U vrijeme svečanog događaja došlo je nekoliko muškaraca s potvrdama kojima i nije bilo najugodnije slikati se, snimati pred kamerama i pričati s novinarima. No, jedan je bio hrabar i pristao pokazati se javnosti.

Akcija traje do isteka zaliha, a o samoj ideji popričali smo sa Sahmsom i Tomcem…
Shamso: Mislim da se Tomac ovog sjetio dok smo se vozili u kombiju s bendom. Glupirali smo se i htjeli smo napraviti koncert za jednog čovjeka, pa 10 koncerata samo za jednog fana. Onda je Tomac rekao da napravimo akciju za razvedene i došli smo do ovoga. Ljudi su malo sramežljivi ispred kamera, inače dolaze. Javio nam se jedan čovjek emailom koji nije imao potvrdu, ali nam je dao broj od bivše žene da joj se javimo ako hoćemo provjeriti. I njemu smo dali kartu.

Muziku podržava

Tomac: Ovo je sada tek početak suradnje s razvedenima. Dogovorili smo se u bendu da ćemo se orijentirati na njih. Planiramo razne akcije. Možda ćemo i posjećivati neke, nositi im pakete za Božić i Uskrs. Radit ćemo i pjesmu s njima. Ovim putem pozivamo sve razvedene koji znaju pjevati, ne moraju znati predobro pjevati, onako navijački, da nam se jave da snimimo pjesmu s njima!

Shamso: Napravit ćemo himnu razvedenih, to mi super zvuči. Pozivamo sve i u Dom sportova 7. ožujka. Još uvijek sam van sebe, bio sam i kada smo dobili tu ponudu. Ovo nam je top topova, nismo vjerovali da će se ovako nešto desiti, niti blizu. Sada svi čekamo taj 7. ožujka.

Muziku podržava