Svega dva dana nas dijeli od obljetnice smrti Princea koji je pronađen mrtav u svom domu i studiju u predgrađu Minneapolisa, 21. travnja 2016. godine.

Iako je policija još tada pokrenula istragu, kroz rezultate obdukcije otkriveno je kako je preminuo od nenamjernog predoziranja opioidima. Ipak, najaktualnija vijest koja kola po svjetskim medijima je da bi mogle biti objavljene moguće optužbe povezane sa smrću ovog velikog glazbenika.

Toksikološki izvještaj, otkriven još prošloga mjeseca, pokazao je veliku dozu lijekova u njegovom tijelu, a doktor Lewis Nelson dao je do znanja kako je jasno da bi netko mogao biti krivac za Princeovu smrt. Uzevši u obzir da pronađeni lijekovi nisu bili propisani na njegovo ime, a neke bočice s opioidima iz njegova doma propisane su bile na ime njegova nekadašnjeg bubnjara i prijatelja, Kirka Johnsona.

Muziku podržava

“Količina u njegovoj krvi je natprosječno visoka, čak i za nekoga tko je kronični pacijent na fentanilskim flasterima”, poručio je doktor Nelson.

Usprkos svim navodima i medijskoj panici, posljednja informacija vezana za ovaj slučaj pristigla je s nedavne novinarske konferencije na kojoj je otkriveno kako ne postoji direktan dokaz da je određena osoba Princeu priskrbila fentanil, kako prenosi New York Times. Čime se može ustvrditi da je i ovaj slučaj zaključen, barem na neko vrijeme.

23 Shares
Muziku podržava