Premijera: Predajte se Tiani i najnovijem singlu “Surrender”

2452

Nakon uspjeha s prvim singlovima “All Of Me” i “Wonder”, Tiani nastavlja glazbenu priču novim singlom i video spotom za “Surrender“.

Spot potpisuje redatelj Paolo Gentilini, a predstavljen je na otvorenju njegove izložbe u rovinjskom Multimedijalnom Centru, koja na metaforički način stavlja u fokus vezu “mora i prirode s čovjekom”.

“Surrender” izložba sastoji se od 8 velikih digitalno obrađenih fotografija (1,5 x 2 metra), zvučnih efekata te scenografskih i kostimografskih elemenata koji su se koristili za snimanje video spota.

Muziku podržava

Tiani je istovremeno na otvorenju održala mini koncert, dok su kroz ovu suradnju našli zajednički jezik i savršeni spoj njihove vizualne i auditivne umjetnosti, uz neizbježnu strast prema prirodi i moru koja ih je potaknula na kolaboraciju.

Ova rovinjska glazbenica s londonskom adresom kombinira žanrove popa, soula i elektronike. Kroz stihove uz koje vas uvodi u svoj tajanstven i senzualan svijet, Tiani najčešće progovara o ljubavi, čežnji i neizrečenim fantazijama.

320 Shares
Muziku podržava