Nakon kratke pauze i suradnje sa Zabranjenim pušenjem, tuzlanska reperica Sassja predstavlja novi singl, (ne)ljubavnu i (anti)socijalnu stvar “Moj dragi”, ujedno i prvi samostalni singl u posljednjih godinu dana.

Prva žena FMJAM-a, na novoj pjesmi po prvi puta je surađivala sa zagrebačkom legendom Baby Dooksom, a suradnju planiraju nastaviti i u narednom periodu.

Muziku podržava

Osim muzike kojoj je teško odoljeti, Sassja svojim tekstovima osvaja simpatije publike jer bez straha govori o situacijama u kojima će se mnogi pronaći. Takav je slučaj i u pjesmi “Moj dragi” za koji su interpretacije otvorene, nenametnute i u potpunosti spontane. Ova ‘neljubavna ljubavna’ pjesma dvosmislena je, baš kao i život koji svakodnevno žive prosječni ljudi, negdje na razmeđi između ljubavi i preživljavanja, odnosa i kompromisa, držanja i prepuštanja. Doživite ‘Moj dragi” kako želite!

Sassja, Moj dragi
foto: Press

Prateći videospot produkcijsko je djelo Kreativluk ekipe pod režijom Adnana Huremovića. Sassjin styling i dalje je povjeren u vješte i kreativne ruke dizajnerice Martine Herak. Sva simbolika i metaforika u spotu je namjerna, isplanirana i kalkulirana.

Muziku podržava