Premijera: Fluentes imaju svoju ‘pjesmu nad pjesmama’

649

Debitanti na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu, grupa Fluentes, predstavili su se s pjesmom “Napokon” koja je sada dobila i video izdanje u režiji Cinematic studija iz Osijeka i Josipa Grizbahtera.

Za pjesmu koja je stvorena i snimljena u listopadu i studenom 2017. godine u njihovom prostoru za probe i u studiju Željka Nikolina u Osijeku, bend kaže da je njihova “pjesma nad pjesmama”.

Pjesma ‘Napokon’ je posveta ljubavi: ljubavi prema glazbi, prema ljudima, prema svijetu koji nas okružuje i prema svemu onome što nas ispunjava, hrani i čini boljima. Svaki od nas ušao je u ovu pjesmu neočekivano i potpuno nepripremljeno. Radili smo s istinskim žarom i strašću od prve do zadnje note i stiha. Osjećali se kao da smo u vrtlogu koji se neprekidno kreće u nekom dobrom, ali nepredvidivom smjeru. Svaki glazbenik koji je radio na ovoj pjesmi – od Želje i nas do fantastičnog Brune Kovačića – istinski ju je doživio i imamo osjećaj kao da smo povezani nevidljivim nitima koje samo mi kužimo i prepoznajemo kad se pogledamo.” rekao je Goran Bošković iz grupe Fluentes.

Muziku podržava