Nakon veličanstvenog nastupa na INmusic festivalu i singlova, tj. obrade “Stand By Me” Bena E. Kinga za Final Fantasy XV i pjesme “Wish That You Were Here”, o Florence & The Machine nismo nešto previše čitali po medijskim stupcima.

Sky Full of Song” je najnoviji singl koji je sada dobio i pripadajući jednostavni crno-bijeli spot, a naći će se na novom albumu “High As Hope” koji je najavljen za ovu godinu. Nova pjesma je ujedno i prvi najavni singl novoga albuma koji izlazi nakon tri godine pauze koliko je prošlo od posljednjeg izdanja “How Big, How Blue, How Beautiful“.

Muziku podržava

Ovo je bila pjesma koja je jednostavno pala s neba u svojoj potpunoj formi” izjavila je Florence Welch o novom singlu te nadodala: “Ponekad kada često nastupate, poletite toliko visoko i postane teško vratiti se na tlo. Beskonačno jurite gore dolje, i samo želite da vas netko spusti na zemlju i dovede natrag k sebi. To je nevjerojatan, gotovo nebeski, ali istovremeno vrlo usamljeni osjećaj.”

Pjesmu “Sky Full Of Song” vodi nježniji i nešto laganiji i tiši ton, ali je opet zanosna i moćna na svoj poseban način. Singl je više intimniji, a na prvo slušanje ga ne možemo toliko zamisliti u sklopu repertoara na velikim festivalskim nastupima.

Pjesma će biti dostupna na limitiranom 7” vinilu za ovogodišnji Record Store Day koji se ove godine održava 21. travnja.

110 Shares
Muziku podržava