Pi s novim albumom na Akustici

131

Na pozornicu Rockmarka na novom izdanju Akustike, u utorak 30. svibnja, imat ćemo priliku ponovno ugostiti glazbenicu Ivanu Picek, novog umjetničkog imena – Pi.

Ova mlada glazbenica, multiinstrumentalistica i producentica već nekoliko godina obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu. Osim kroz samostalan rad, mnogima je prepoznatljiva i kao pjevačica psihodeličnog rock sastava Pridjevi.

Muziku podržava

Kao Pi, nedavno je objavila novi studijski album “Časna lubanjska“, koji je pokupio odlične osvrte glazbenih kritičara te joj donio usporedbe s imenima kao što su Grimes i Coco Rosie. Sve zukove, instrumente i vokale Pi je snimila u vlastitoj sobi, a osim što je radom na ovom glazbenom uratku otkrila čari svijeta snimanja i produkcije, okušala se po prvi put i u miksanju i obradi pjesama. Novi album moguće je preslušati na njenoj Bandcamp stranici.

S potpuno novim materijalom, Pi nam stiže na svoje novo akusticiranje te će ovom prilikom kroz kratku akustičnu svirku publiku zagrijati za službenu koncertnu promociju novog izdanja, koja će se održati u subotu, 3. lipnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Jedva čekamo čuti što će nam za akusticiranje pripremiti Pi! Početak svirke je u 19 sati, a ulaz je slobodan. Vidimo se u Rockmarku!

 

@akustikasession | #zvučidobro:
Instagram | Facebook | Twitter | YouTube

[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP
prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno
odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem
Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava