Online premijera – “Velika duša” Garage in July

Leonora Bedić
947

Osječki swamp rockeri Garage in July objavili su videospot za četvrti singl “Veliku dušu” koji se nalazi na albumu “Imaš li strasti?!“.

Sav materijal sniman je za vrijeme nedavne mini-turneje po Londonu.Direktor kamere je Mate Palestrina Mazić iz Big Strip Gorile koji je po povratku iz Londona sav materijal predao Igoru Iliću iz Orvela, također prijatelju benda, koji je zaslužan za montažu spota.

Bojan (vokal, ritam gitara, usna harmonika) o putu u London nam je rekao: “Teško je reći koliko cijelo ovo iskustvo nama znači kao bendu. Puno smo toga naučili, upili smo puno dobre vibre i sad trebamo sve te dojmove i osjećaje pretočiti u pjesme i staviti ih u vječnost. Hvala puno Milovani, Timebomb LDN Records-u i Bluesu Rezervata. Htio bih reći (i ovako javno) dečkima iz benda da ih volim i da želim da sviramo skupa dok grobar ne pokuca na vrata! Hvala mojoj djevojci Antoniji, najboljoj prijateljici Maji i našem Mati iz Big Strip Gorile. Pružili ste mi neke od najljepših dana u životu.”

Muziku podržava

Garage in July dosad su objavili EP “Samo ljubav i Rock ‘n’ Roll”, “Liveat RIBA” za Slušaj Najglasnije! Zdenka Franjića te LP “7” i “Imaš li strasti?!” za Dirty Mojo Records.

Dečki kažu kako sada planiraju svirati što je više moguće, a trenutno se pripremaju za snimanje dueta s Gatuzom koji bi trebao izaći početkom sljedeće godine. Uvelike rade i na novom materijalu za sljedeći studijski album.

Muziku podržava