Omogući omiljenom bendu nastup na INmusicu

Promo članak
485

Natječaj “Zasviraj sa Žujom” ulazi u drugu fazu! Uključi se, glasuj za svoje favorite i omogući im da zasviraju na INmusicu.

Natječaj već petu godinu zaredom mladim bendovima daje priliku da ostvare svoj san i nastupe na pozornici kojom svake godine vladaju neke od najvećih svjetskih glazbenih zvijezda. Ovogodišnje izdanje natječaja pobjedničkom će bendu, osim nastupa na glavnoj pozornici INmusica, omogućiti i odlazak na turneju s Gatuzom!

Prijave na “Zasviraj sa Žujom” zatvorene su 15. ožujka, a pobjednika možete odabrati na Facebook stranici Ožujskog piva gdje ćete od 27. ožujka do 16. travnja moći poslušati sve prijave i dati glas svom favoritu. Samo glasovanje će se održati u tri kruga – 27.3.-2.4., 3.4.-9.4. i 10.4.-16.4., a tri finalista bit će poznata 24. travnja.

Tri benda s najviše glasova iz svakog kruga te dva benda po odabiru organizatora zasvirat će na finalnoj večeri natječaja 2. svibnja u Vintage Industrial Baru pred akreditiranim predstavnicima medija i svojim fanovima.

Muziku podržava

Pobjednika će glasovanjem odabrati prisutni predstavnici medija, a drugoplasirani bend po broju glasova predstavnika medija te bend s najvećim brojem glasova publike na završnoj večeri natjecanja također će dobiti priliku nastupiti na 12. izdanju INmusic festivala.

Za sve informacije o natječaju prati Facebook stranicu Ožujskog piva, uključi se u glasovanje i slušaj svoj omiljeni bend na INmusicu!

INmusic festival #12, powered by Ožujsko pivo, održat će se od 19. do 21. lipnja na tradicionalnoj lokaciji Otoka hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu. Najatraktivnije izdanje najvećeg hrvatskog open-air festivala ove godine pred hrvatsku publiku i prvi put u regiju dovodi senzacionalne Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michaela Kiwanuku, Darka Rundeka, Flogging Molly, Slaves, Public Service Broadcasting, Repetitor i mnoge druge.

Muziku podržava