Žedno uho novu sezonu najavljuje uz Algiers

  437

  Žedno uho: Algiers

  65Kn – 100Kn
  Datum i vrijeme: Petak, 26.1.2018. @ 21:00
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Novu, 22. sezona Žednouhih koncerata otvorit će Algiers 26. siječnja u Močvari – kvartet iz Atlante u Zagreb dolazi u sklopu promocije drugog studijskog albuma “The Underside of Power“.

  Ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 kuna u prodaji su u Rockmarku i Dirty Old Shopu od 24. studenog i po toj cijeni moći će se kupiti do 3. prosinca. Nakon tog datuma cijena će im biti 80 kuna, a na ulazu kluba na dan koncerta 100 kuna.

  Muziku podržava

  Spoj gospel vokala i gitarističke glazbe u rasponu od post-punka Gang Of Four ili A Certain Ratio do elektropunk i industrial prizvuka kultnih Suicide zaintrigirao glazbenu kritiku koja je u pravilu ostala zatečena originalnošću i visokom razinom kvalitete koju su već na svom prvom albumu Algiers isporučili. Kao i obično, postojala je kod mnogih skepsa i strah od “ukletog” drugog albuma koji se nerijetko događa onima koji se odlučuju implementirati nove i nekonvencionalne ideje, pa se takvi već na svom drugom pravom izdanju počinju vrtjeti u krug bezuspješno tražeći izlaz iz okova revolucionarnog albuma prvijenca.

  Na sreću, Algiers su uvjerljivo demonstrirali kako u njihovom slučaju strahu mjesta nije bilo, jer je drugi album “The Underside of Power” razoružao i najveće skeptike, donijevši im hvalospjeve od većine važnih glazbenih medija kao što su A.V. Club, AllMusic, Drowned In Sound, Clash, Alternative Press, The Quietus i The Wire.

  Muziku podržava