Zagreb Beer Fest kompletirao ovogodišnji line-up s novih 8 imena

  12495

  Zagreb Beer Fest polako postaje događaj kojem se sve više Zagrepčana veseli, a treće izdanje ove će se godine održati od 16. do 19. svibnja 2019. u Parku Franje Tuđmana u centru Zagreba. Za sada su već najavljeni Urban & 4DetourBoris Štok, Psihomodo Pop, Svemirko, Punčke, ESC Life, Luce, Rolo, Electric Octopus te Haiku Garden, a ovom se spisku pridružuje i britanski pop trio Morcheeba koji će nastupiti 17. svibnja, a ulaz na cijeli Beer Fest je besplatan.

  Morcheeba se na sceni pojavila sredinom 90-ih u vrijeme velikog proboja trip hopa na svjetsku glazbenu scenu, a sa sjajnom vokalisticom Skye stekli su brojne fanove diljem svijeta, uključujući i Hrvatsku, gdje su svirali već nekoliko puta, a na posljednjem zagrebačkom nastupu u Skye & Ross formaciji. Dapače, na posljednju turneju sa sobom su poveli i Irenu Žilić kao predgrupu.

  Nakon gorespomenutih već najavljenih imena, Zagreb Beer Fest je upravo zaključio line-up. Jonathan, Antenat, J.R. August, Rezerve, Headoneast, Clone Age, Deni & Robin i Grapevine Babies nova su glazbena imena trećeg Zagreb Beer Festa, s kojima zaključuju glazbeni dio programa.

  2.6K Shares
  Muziku podržava