The Stranglers za dva dana gledamo na najljepšoj pozornici Jadrana

  3752

  The Stranglers

  330Kn – 350Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 21.8.2019. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava sv. Mihovila Šibenik

  Jedan od najdugovječnijih britanskih bendova The Stranglers stižu u Šibenik 21. kolovoza u sklopu turneje kojom su obuhvatili brojne svjetske pozornice, među kojima je i ona na Tvrđavi sv. Mihovila!

  Uz već najavljene Michaela Kiwanuku i senzaciju Jacoba Colliera, najljepša pozornica na Jadranu ovom najavom zaokružuje sezonu inozemnih gostovanja.

  The Stranglers
  foto: Press

  Oformljeni sredinom 70-ih godina prošloga stoljeća The Stranglers su na samom početku karijere u kratkih 13 mjeseci objavili čak tri albuma na kojima su se našli hit singlovi “Peaches” i “No More Heroes. Angažirani, rječiti i sugestivni tekstovi uz melodične skladbe upotpunjene agresivnim, beskompromisnim i buntovnim stavom učinili su ih jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni. Karakterističnim i nepredvidljivim stilom temeljenim na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima osvojili su mainstream rock scenu i postali pioniri novovalnog zvuka.

  Muziku podržava

  U preko četrdeset godina izdali su 17 albuma, dok su im svjetsku slavu donijeli hitovi “Always The Sun” i “Golden Brown. Slove za jedan od najdugovječnijih britanskih bendova, a trenutno usporedno sa svjetskom turnejom obilježenom brojnim rasprodanim nastupima pripremaju novi album.

  Uz Stranglerse, dolazi i DJ, producent i promotor Eddy Ramich koji će svojom selekcijom privesti koncertnu večer kraju. Na Tvrđavu dolazi u godini kada obilježava trideset godina karijere na hrvatskoj electro sceni, s jednom misijom: podijeliti s publikom strast za glazbom koju pušta.

  Eddyja karakterizira uvijek svjež zvuk i sklonost istraživanju klupske glazbe, posebice u preplitanju housea, dubstepa i jazza. Osim nastupa u svjetski poznatim klubovima poput The Room i Yellow u Tokiju, Plastic People i Cargo u Londonu, Cielo u New Yorku, publika ga je imala prilike čuti i na festivalima poput Glastonburyja, Szigeta, Garden Festivala i Southport Weekendera, ili pak u radijskom prostoru na zagrebačkom Radiju 101.

  Ulaznice po cijeni od 350 kn mogu se kupiti na ulazima tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Pointu (Don Krste Stošića 1) i online sustavu Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju popust od 10% pri kupnji na svim navedenim prodajnim mjestima. Tvrđava kulture Šibenik i za ovaj je koncert članovima Kluba prijatelja šibenskih tvrđava osigurala popust od 10% pri kupnji ulaznica u City Pointu, i to individualnim članovima na jednu, a obiteljskim na kupnju dvije ulaznice. Na istom mjestu Vlasnici Addiko Bank kartica ostvaruju 5% popusta pri kupnji ulaznica.

  Muziku podržava