The Stranglers stižu u Šibenik na najljepšu pozornicu Jadrana!

  2270

  The Stranglers

  330Kn – 350Kn
  Datum i vrijeme: Srijeda, 21.8.2019. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvrđava sv. Mihovila Šibenik

  Jedan od najdugovječnijih britanskih bendova The Stranglers stižu u Šibenik 21. kolovoza u sklopu turneje kojom su obuhvatili brojne svjetske pozornice, među kojima je i ona na Tvrđavi sv. Mihovila!

  Uz već najavljene Michaela Kiwanuku i senzaciju Jacoba Colliera, najljepša pozornica na Jadranu ovom najavom zaokružuje sezonu inozemnih gostovanja.

  The Stranglers
  foto: Press

  Oformljeni sredinom 70-ih godina prošloga stoljeća The Stranglers su na samom početku karijere u kratkih 13 mjeseci objavili čak tri albuma na kojima su se našli hit singlovi “Peaches” i “No More Heroes. Angažirani, rječiti i sugestivni tekstovi uz melodične skladbe upotpunjene agresivnim, beskompromisnim i buntovnim stavom učinili su ih jedinstvenom pojavom na glazbenoj sceni. Karakterističnim i nepredvidljivim stilom temeljenim na koketiranju s raznim glazbenim žanrovima osvojili su mainstream rock scenu i postali pioniri novovalnog zvuka.

  Muziku podržava

  U preko četrdeset godina izdali su 17 albuma, dok su im svjetsku slavu donijeli hitovi “Always The Sun” i “Golden Brown. Slove za jedan od najdugovječnijih britanskih bendova, a trenutno usporedno sa svjetskom turnejom obilježenom brojnim rasprodanim nastupima pripremaju novi album.

  Ulaznice kreću u prodaju od petka, 7. lipnja na ulazima tvrđava sv. Mihovila i Barone, u City Pointu (Don Krste Stošića 1) i online sustavu Eventim (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Ograničen broj ulaznica bit će dostupan po cijeni od 330 kuna, dok će kasnije cijena narasti na 350 kuna. Obožavatelji benda koji su ujedno korisnici Mastercard® i Maestro® kartica ostvaruju ekskluzivno pravo na kupnju ulaznica od srijede, 5. lipnja, na gore navedenim lokacijama.

  Muziku podržava