Repetitor najavili turneju po zagrebačkim klubovima

  2111

  Zagrebačkoj publici nikad dosta Repetitora, bilo je to jasno i s posljednjim nastupom na krovu Muzeja suvremene umjetnosti, ali i svakim prethodnim dolaskom.

  Ovaj beogradski trio koji uživo uvjerljivo melje sve pred sobom, sada za nas sprema nešto još bolje – trodnevnu turneju po Zagrebu u tri naša poznata kluba. U AKC Attack stižu 18. listopada, u KSET dolaze 19. listopada (nakon 9 godina), dok ih u Vintageu gledamo 20. listopada.

  Muziku podržava

  Repetitor je na sceni više od desetljeća, iza sebe imaju tri studijska albuma i bezbroj nastupa. Bili su support velikim bendovima poput Arcade Fire koji su ih nedavno zvali na turneju, ali i Oh Sees i Mudhoney koji također traže da im budu lokalna podrška na gigovima. Do sada su svirali posvuda, od Nizozemske, Švicarske, Njemačke, Francuske, Italije, Austrije, preko Poljske, Mađarske, Češke, Slovačke sve do zemalja Baltika, Rusije, pa čak i Kine.

  Ovaj koncept inspiriran je s njihovom prošlogodišnjom beogradskom turnejom kada su Milena Milutinović, Ana-Marija Cupin i Boris Vlastelica također imali svirke tri dana u tri kluba u istom gradu.

  Na sva tri zagrebačka koncerta support će im pružiti bendovi čija će imena biti otkrivena u narednom periodu.

  Za svaki pojedinačni koncert zagrebačke turneje cijena ulaznice je 70 kuna u pretprodaji, a 90 kuna na ulazu. Komplet ulaznica za sva tri koncerta je ograničen i iznosi 180 kuna te se može kupiti samo u pretprodaji u zagrebačkom Dirty Old Shopu.

  190 Shares
  Muziku podržava