Regius festival ima potpuni program – 10 izvođača zaključuje line-up

  705

  Regius #8: My Baby, Krankšvester, ABOP

  Datum i vrijeme: Petak, 13.7.2018. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Regius Festival Šibenik , Prilaz tvornici 41

  Regius #8: My Baby, Krankšvester, ABOP

  Datum i vrijeme: Subota, 14.7.2018. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Regius Festival Šibenik , Prilaz tvornici 41

  Regius #8: My Baby, Krankšvester, ABOP

  Datum i vrijeme: Nedjelja, 15.7.2018. @ 18:00
  Mjesto održavanja: Regius Festival Šibenik , Prilaz tvornici 41

  Kao da Šibenik do sada već nije iznenadio s brojnim kvalitetnim izvođačima koje će ugostiti ovoga ljeta, počevši s nastupima na Tvrđavi sv. Mihovila i nedavno objavljenim programom Changera, sada je poznat i kompletan program još jednog zanimljivog festivala na obali. U pitanju je Regius festival koji će se održati u samom centru Šibenika gdje će 10 izvođača nastupiti od 13. do 15. srpnja.

  Dva strana sastava za osmo izdanje Regiusa

  Nizozemsko-novozelandski sastav My Baby dobro je poznato ime zagrebačkoj publici, a sada će isto probati i pred šibenskim fanovima i svima koji se odluče posjetiti ovaj zanimljivi festival. Osim njih, od stranaca gledamo i energične talijanske post punkere Soviet Soviet koji su također rado viđeni gosti.

  Najbolje od hrvatske alternative

  Muziku podržava

  Od domaćih snaga nastupit će osječki Krankšvester, zatim Krešo Bengalka s albumom “Split Zoo“, koprivnička atrakcija Ogenj, Ante Prgin Surka s beatbox nastupom, Svemirko s friško objavljenim albumom “Tunguzija“, zagrebački sastav She Loves Pablo, domaći superband ABOP koji okuplja ekipu iz Pips Chips & Videoclipsa, Mayalesa, Chuija, Pridjeva, Elementala i Sinesteta te za kraj moćna Diskodelija.

  Dodatni plusevi zašto posjetiti Regius

  Osim kvalitetnih glazbenih imena, besplatan kamp za sve kupce ulaznica samo je jedan od razloga da se posjeti Regius koji vam omogućava najjeftiniji odmor na obali. Osim besplatnog smještaja, i kupanje je zagarantirano jer se gradska plaža Banj nalazi u samoj blizini festivala.

  Jednodnevne ulaznice po cijeni od 80 kuna, kao i one festivalske za 120 kuna možete nabaviti na svim prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark), ali i u šibenskim caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut.

  24 Shares
  Muziku podržava