Potvrđen dolazak Milky Chance u Zagreb

  1320

  Milky Chance + Conner Youngblood

  129Kn – 149Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 27.2.2018. @ 20:00
  Mjesto održavanja: Tvornica kulture Zagreb , Šubićeva 2

  Već se sredinom kolovoza dalo naslutiti da popularni indie dvojac Milky Chance ima i Zagreb na svojem rasporedu za iduću godinu, a sada je ta vijest i potvrđena.

  Nakon višegodišnje turneje diljem svijeta te nastupa na poznatim festivalima poput Coachelle, Lollapalooze, Reading, Leeds i Exit festivala, Milky Chance 27. veljače stiže u zagrebačku Tvornicu kulture.

  Muziku podržava

  Milky Chance ostvarili su brzi uspjeh i dosegli mega-popularnost albumom prvijencem “Sadnecessary” iz 2013. godine. Slava je uslijedila gotovo preko noći – u samo nekoliko mjeseci postali su jedna od najvećih indie-pop senzacija u Europi, a ubrzo potom i preko oceana. U rekordnom roku zasjeli su na vrhove europskih glazbenih ljestvica, a našli su se i među najboljima na Billboardovoj TOP 200 listi.

  Nakon uspjeha s prvijencem, ove godine vraćaju se s novim albumom “Blossom” s kojim ujedno i dolaze u Zagreb u sklopu aktualne europske turneje.

  Broj ulaznica je limitiran, a mogućeih je kupiti od petka, 16. rujna 2017. godine u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark). Prvih 100 ulaznica bit će dostupno po cijeni od 129 kuna sve do 30. rujna ili do isteka zaliha, nakon čega će cijena ulaznica iznositi 149 kn.

   

  Muziku podržava