Močvarna premijera Youngblood Brass Banda

  Youngblood Brass Band

  65Kn – 80Kn
  Datum i vrijeme: Utorak, 24.10.2017. @ 21:30
  Mjesto održavanja: Močvara Zagreb , Trnjanski nasip bb

  Prošlo je 15 godina od prvog, i to itekako dobro upamćenog, nastupa Youngblood Brass Banda u zagrebačkom KSET-u. Tada su prekrcali klub, a sada, desetljeće i pol poslije tog legendarnog Groodanja, dolaze napuniti nešto veći prostor – Močvaru.

  U svom izrazu spajaju tradiciju i zvuk puhačkih sastava s ulica New Orleansa, s utjecajima ostalih, uglavnom afroameričkih, glazbenih stilova poput hip-hopa ili jazza. No, za razliku od drugih sličnih bandova, YBBB su oduvijek isticali veliku važnost koju je njihov životima odigrao punk rock pa su se već svojim prvim izdanjima, a pogotovo živim nastupima, počeli izdvajati kao originalan visokoenergetski brass band, baš onakav kakvim su se predstavili na svom premijernom, a pogotovo drugom koncertu iste te 2003. godine kad su oduševili publiku NO Jazz festival u iznova rasprodanom KSET-u.

  Muziku podržava

  Tri godine kasnije pune zagrebački klub Pauk i fantastičnim koncertom pred više od 1000 posjetitelja postaju jednim od prvih stranih izvođača koji je veliku popularnost stekao u Zagrebu prije negoli većem dijelu ostatka Europe. Aktualnom turnejom obilježavaju 20 godina postojanja, a tim će povodom, u punoj deseteročlanoj postavi, odsvirati dva koncerta u Hrvatskoj – u splitskom Judinom drvu i zagrebačkoj Močvari (24. listopada).

  Ulaznice po promotivnoj cijeni od 55 kuna mogu se kupiti od 22.9. do 30.9. u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty Old Shopu. Nakon tog datuma cijena će im biti 65 kuna, na samom ulazu 80 kuna, a dostupne su i preko njihovih web shopova.

  Muziku podržava