Gogol Bordello za 25 godina Art&Music festivala u Puli

  1150

  Više od pola godine od posljednjeg hrvatskog nastupa grupe Gogol Bordello u Tvornici kulture, bend gledamo ponovno, ali ovoga puta na moru.

  Naime, 12. kolovoza, na 25. godišnjicu prvog Art&Music festivala, jednog od najznačajnijih i najstarijih nezavisnih alter rock događaja u našim krajevima, LAA dovodi Gogol Bordello na veliku gypsy punk feštu u dvorištu Društvenog centra Rojc u Puli.

  Muziku podržava

  Ovo će im ujedno biti i premijerno posjećivanje Pule i Istre, u sklopu globalne turneje “Seekers And Finders” koja prati aktualan istoimeni studijski album.

  Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 13. lipnja po early bird cijeni od samo 120 kn. Od 1. srpnja cijena će iznositi 140 kn, a na dan koncerta 160 kn. Mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima – u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark i Dirty Old Shopu, prodajna mjesta u Puli i Istri su Activa Travel Istra, Turistička agencija Albatours, svi Kiosci Tiska, Tisak Media centri i Exclusive change mjenjačnice, dok se u Rijeci ulaznice mogu pronaći u Dallas Music Shopu.

  28 Shares
  Muziku podržava