Dubioza Kolektiv već je 16 godina na sceni i dalje neumorno osvaja publiku, ne samo “iz regiona”, već i iz mnogih drugih dijelova kugle zemaljske. Na svojoj koncertnoj mapi ove su godine upisali i Maroko, mogu se pohvaliti s pozamašnim brojem fanova u Latinskoj Americi (ne računajući dijasporu), a ispred njih su njemačka i britanska turneja – nema di ih nema. Iako bez problema pune klubove i sviraju na raznim festivalima diljem Europe te na drugim kontinentima, momci iz Dubioze nisu zaboravili na hrvatsku publiku.

Naime, 22. i 23. studenog Dubioza će bit dvostruki headliner 15. Pozitivnog koncerta. Nažalost, posljednjeg. Kako nam je rekao Vedran Mujagić iz Dubioze u nedavnom intervjuu, bit će razlike između ta dva nastupa. Kako će biti fanova koji će oba dana biti na Pozitivcu, ne bi bilo ok da imaju istu setlistu oba dana, zar ne?

Cijena jednodnevnih ulaznica za Pozitivan koncert iznosit će 90 kuna do 21. studenog. Na dan koncerta cijena će biti 100 kuna, ako ih ostane. Dvodnevnih ulaznica više nema. Oni koji imaju dvodnevne, moraju ih u petak 22. studenog na blagajni zamijeniti za narukvicu s kojom se oba dana ulazi u dvoranu. Te ulaznice nisu prenosive, a ukoliko posjetitelj ne dođe prvi dan drugu večer je ne mora mjenjati za narukvicu već direktno ulazi u Dom
sportova. Blagajne dvorane, za kupovanje ulaznica i zamjenu ulaznica za narukvice, bit će otvorene na dane koncerata od 19:00. Ako još nemate kartu, službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop u Tratinskoj, Rockmark u Berislavićevoj, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop u Rijeci te online putem eventima. Do povoljnijih karata možeš i putem našeg FanCluba.

Muziku podržava

Kako bi se kvalitetno pripremio za koncert, priredili smo ti kviz sa stihovima pjesama Dubioze Kolektiv i stihovima Severine. Želimo ti sreću i dojavi nam rezultate!

Muziku podržava