Ispred Dubioze Kolektiv Pozitivan koncert, njemačka i britanska turneja

  Dubioza kolektiv @ 15. Pozitivan koncert

  90kn – 140kn
  Datum i vrijeme: Petak, 22.11.2019. @ 0:00
  Mjesto održavanja: Dom sportova – velika dvorana Zagreb , Trg Krešimira Ćosića 11

  Dubioza kolektiv održat će čak dva koncerta u Domu sportova jer će biti dvostruki headliner 15. Pozitivnog koncerta. Prvi će biti 22. studenog, a drugi dan poslije, 23. studenog. Nakon Pozitivca, ispred Dubioze su njemačka turneja i turneja po Velikoj Britaniji.

  Nažalost, 15. izdanje Pozitivnog koncerta bit će i posljednje, a osim Dubioze, nastupit će i Darko Rundek & Ekipa, Mile Kekin i Manntra. Oni će biti prvi dan, dok će drugi dan festivala koncerte održati Tram 11, Krankšvester i Antenat. Ovo Dubiozi neće biti jedini ovogodišnji nastup u Hrvatskoj jer su u osmom mjesecu održali svirku u prepunoj pulskoj Areni.

  Muziku podržava

  Kako Dubioza lakoćom puni koncertne prostore u Hrvatskoj, tako puni i u Europi. Nakon nastupa u Puli, Dubioza je održala koncert na grčkom festivalu “Street Mode”, zatim u Kranju, Skoplju, Katowicama i Winterhuru. Dubioza je stala i na afričko tlo pa su koncert održali na L’Boulevard Festivalu u Casablanci pred desetak tisuća ljudi. Godinu će Dubioza zaokružiti petodnevnom turnejom u Njemačkoj, a početkom 2020. zabavljat će publiku u Pragu te u deset britanskih gradova, među kojima su London, Birmingham, Manchester, Leeds, Bristol i drugi. Valja istaknuti kako će u Londonu nastupiti u Electric Ballroomu, u kultnom klubu na Camdenu.

  Cijena jednodnevnih ulaznica za Pozitivan koncert iznosit će 90 kuna do 21. studenog. Na dan koncerta cijena će biti 100 kuna, ako ih ostane. Dvodnevna ulaznica dođe 140 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop u Tratinskoj, Rockmark u Berislavićevoj, Aquarius CD Shop, Dallas Music Shop u Rijeci te online putem eventima.

  Muziku podržava