Jay-Z potpisao za Duracell

Muzika.hr - Glasno i jasno!
1030

Novopečeni otac Jay-Z potpisao je višegodišnji ugovor s Duracellom te postao njihov partner za investicije, kao i glasnogovornik, obznanjeno je ovih dana.

“Vjerujem u budućnost bežične energije i uvjeren sam da Duracell Powermat može donijeti revoluciju” izjavio je slavni rapper povodom potpisivanja ugovora te se nadovezao: “Surađujem s Duracell Powermatom jer oni pružaju rješenja za budućnost.

“Kada smo razmišljali o predstavnicima koji najbolje prezentiraju svoje područje rada, Jay-Z je bio prirodan odabir za novo lice i glas Duracell Powermata” kaže Stassi Anastassov, predsjednik kompanije.

Muziku podržava

“Jay-Z ima personifikacijsku moć. On svaki dan putem svoje glazbe i životne priče inspirira milijune ljudi diljem svijeta” rekao je Ran Poliakine, glavni i izvršni direktor ogranka tvrtke, Powermat Technologies te se nadovezao: “Ne postoji bolje lice ili glas koji može potaknuti ljude da prijeđu na novu paradigmu u prijenosu snage od njega.”

Kompanija će predstaviti svoju novu liniju za punjenje bežičnih proizvoda na Consumer Electronics Showu ovoga tjedna u Las Vegasu.

Muziku podržava
Stisni