Godina u kojoj se nalazimo po pitanju koncerata je nepresušna, a veliki broj svjetski poznatih glazbenih imena gledati ćemo na domaćem terenu. No, s obzirom da smo se nedavno pozabavili izvođačima koje zaista jako želimo gledati i kod nas čim prije, čime smo bacili svojevrsni ‘hint’ i šalabahter organizatorima i promotorima koncerata, ovo je samo nastavak.

S ovim novim odabirom želimo dati do znanja što se velikoga nalazi u radijusu od otprilike 500 km od naše metropole (u regiji, ali i šire), pomoći vam da si odaberete što od velikih koncerata ove godine ne propuštate! Svakako nije na odmet napomenuti da putovanja na spektakle poput ovih možeš ugrabiti i unutar Coca-Cola Shake&Take aplikacije koja je dostupna za iPhone i Android uređaje.

1. Justin Timberlake: 18.8., Beč

Nakon novog albuma “Man of the Woods” i nezaboravnog predstavljanja novih pjesama tijekom prošlogodišnjeg Superbowla, Justin je najavio veliku europsku turneju za koju izdvajamo dva datuma – najbliže nama stiže u Beč 18. kolovoza, no opcija odlaska u Pariz 4. srpnja je itekako primamljiva zbog, u ovome trenutku još uvijek povoljnih letova iz Zagreba.

2. Judas Priest: 28.07., Beč

Heavy metal legende predvođene Robom Halfordom na krilima odličnog i hvaljenog novog albuma “Firepower” stižu u Beč. S obzirom da je njihov dolazak u Zagreb 2008. godine otkazan, evo prilike da se ispravi nepravda!

3. 30 Seconds to Mars: 1.9., Graz

Kako uživo zvuči novi album koji je poharao ljestvice možeš poslušati u Grazu 1. rujna kada će 30 Seconds to Mars biti najbliže Hrvatskoj.

4. Imagine Dragons: 6.9., Milano

Imagine Dragons imali su jednu od najslušanijih pjesama na Deezer platformi prošle godine u Hrvatskoj, a kako to sve zvuči i izgleda uživo možeš saznati ako potegneš do Milana.

5. U2: 16.10., Milano

Velikani o kojima ne treba puno govoriti nastavljaju turneju nazvanu ‘eXPERIENCE + iNNOCENCE’ kojom promoviraju posljednja dva albuma “Songs of Innocence” i “Songs of Experience”. Nakon Sjeverne Amerike dolaze u Europu, a najbliže nama doći će u Milano gdje će odsvirati četiri koncerta, 11., 12, 15. i 16. listopada, od čega su ulaznice dostupne još samo za posljednji u nizu.

 

27 Shares