Godina u kojoj se nalazimo po pitanju koncerata je nepresušna, a veliki broj svjetski poznatih glazbenih imena gledati ćemo na domaćem terenu. No, s obzirom da smo se nedavno pozabavili izvođačima koje zaista jako želimo gledati i kod nas čim prije, čime smo bacili svojevrsni ‘hint’ i šalabahter organizatorima i promotorima koncerata, ovo je samo nastavak.

S ovim novim odabirom želimo dati do znanja što se velikoga nalazi u radijusu od otprilike 500 km od naše metropole (u regiji, ali i šire), pomoći vam da si odaberete što od velikih koncerata ove godine ne propuštate! Svakako nije na odmet napomenuti da putovanja na spektakle poput ovih možeš ugrabiti i unutar Shake&Take aplikacije.

1. Justin Timberlake: 4.7., Pariz i 18.8., Beč

Nakon novog albuma “Man of the Woods” i nezaboravnog predstavljanja novih pjesama tijekom prošlogodišnjeg Superbowla, Justin je najavio veliku europsku turneju za koju izdvajamo dva datuma – najbliže nama stiže u Beč 18. kolovoza, no opcija odlaska u Pariz 4. srpnja je itekako primamljiva zbog, u ovome trenutku još uvijek povoljnih letova iz Zagreba.

2. The Rolling Stones: 3. – 5.7., Prag

Za sve vas koji ste ih propustili u Austriji, evo nove prilike – Prag nije daleko, a Stonesi sviraju čak tri koncerta!

3. Katy Perry: 4.6., Beč

Kraljica kontroverze koja je podigla prašinu s “I Kissed a Girl” i nastavila je dizati sa prošlogodišnjim hitom “Swish Swish” kreće na europsku turneju, a najbliže nama biti će u Beču 4. lipnja.

4. Ringo Starr & All Star Band: 20.6., Beč

Nekadašnjeg bubnjara The Beatlesa također ne propuštamo ove sezone! U Beč dolazi s pratećim bendom, a ova prilika je ujedno Hrvatskoj najbliži nastup ovoga ljeta.

5. Beyonce i Jay Z: 6.7., Milano

Ova turneja je repriza šestotjedne turneje iz 2014. “On the Run” po Sjevernoj Americi i dva koncerta u Parizu, koji su snimljeni za specijal televizije HBO. No kako sve ne bi ostalo na tome da ih pogledaš samo na svojem laptopu, predlažemo izlet u Milano!

6. 30 Seconds to Mars: 1.9., Graz

Kako uživo zvuči novi album koji je poharao ljestvice možeš poslušati u Grazu 1. rujna kada će 30 Seconds to Mars biti najbliže Hrvatskoj.

7. Imagine Dragons: 6.9., Milano

Imagine Dragons imali su jednu od najslušanijih pjesama na Deezer platformi prošle godine u Hrvatskoj, a kako to sve zvuči i izgleda uživo možeš saznati ako potegneš do Milana.