“Goliath” Slow Motion Suicidea u novom videu s Akustike

44

Prvi utorak u ožujku bio nam je u znaku akusticiranja uz Slow Motion Suicide. Momci i djevojka tada su nam u Rockmarku po prvi put nastupili u sklopu Akustike, a s tog druženja vam predstavljamo naš novi video.

Na njihovoj set-listi tada se našla i pjesma “Goliath”, čiju live akustičnu verziju vam predstavljamo, a o samoj pjesmi riječ-dvije-pet slikovito nam je rekao Nikša Lovrinić, frontmen skupine: “Goliath je pokušaj predočavanja onog plesa između ljubavi i mržnje kad bi partneru najradije opalio nuklearni lakat u zube i zapalio ga kerozinom, ali s druge strane mu želiš napraviti najbolji cheesecake na svijetu iako ne znaš ni slovkat riječ “kuhinja” i poslužiti mu ga u toploj kupki od svježe harvestiranog meda i mlijeka”.

Muziku podržava

Kako je pjesma “Goliath” zvučala tijekom njihovog akusticiranja u Rockmarku, provjerite na našem YouTube kanalu. Za audio-snimanje i miks bio je zadužen Antonino Šimić (Greenwood Studio), a video-snimanjem i montažom bavio se Mario Dragičević.

https://www.facebook.com/akustikasession/


[Ovaj projekt sufinancirao je HDS ZAMP iz fonda sredstava koje služba ZAMP prikupi na ime prava na naknadu za prazne medije, a koja se sukladno odredbi Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima dodjeljuju temeljem Natječaja HDS-a za potporu projekata s područja popularne glazbe.]

Muziku podržava