Zaključen line up treće Brijačnice

  Treće izdanje festivala Brijačnica ponovno nudi najjača imena rock scene, a već objavljenom line upu pridružuje se još odličnih izvođača.

  Lineup Brijačnice zaključit će jedan od najvećih gitarističkih virtuoza s ovih prostora – Vlatko Stefanovski, zajedno sa svojim bendom. Zatim miljenici zagrebačke publike Kawasaki 3p, sub reggae atrakcija Antenat, belgijski indie rock bend Intergalactic Lovers te zagrebački rock bendovi Slow Motion Suicide i Rizol.

  Muziku podržava

  Svi oni zaključuju line up Brijačnice, prvog festivala 2018. godine, koji će se održati 19. i 20. siječnja u zagrebačkom Boćarskom domu. Također, poznat je i raspored po danima. U petak, 19. siječnja u Boćarskom domu će nastupiti Partibrejkers, M.O.R.T, Artan Lili, Artan Lili, The Miceks, Rizol i Intergalactic Lovers. Sljedeće večeri na programu će biti Vlatko Stefanovski, Kawasaki 3P, Antenat, Slow Motion Suicide i She Loves Pablo.

  Ulaznice za Brijačnicu su već u prodaji, a u ponudi su festivalske i dnevne karte. Za dnevne će trebati izdvojiti 60 kn do 25. prosinca, 75 kn od 26. prosinca do samog dana festivala kada se dižu na 90 kn. Festivalske će do 25. prosinca koštati 100 kn, a od 26. 12. do 19. siječnja 120 kn. Mogu se kupiti na prodajnim mjestima Entria (u Zagrebu glazbena knjižara Rockmark).

  Muziku podržava